theolddannyeriksson

En sommarkväll med dom bästa!

Publicerad 2010-05-31 22:32:30 i Allmänt

Precis kommit in , har varit med tjejorna och poppsi, han fick vara fotograf !
Vi åt lite chips, prata skit och hjälpte rorro med läxorna, så gick vi hem till mig hoppa studsmatta och sedan vidare till fotbollsplan och klappa kossor! ♥
vi hade bilrejs idag också, vilket sög inge pris till denna skönhet här nedan!

min och angiies bil!! :D

Jonas i min skinjacka :)

lillan,jag,sassa och rorro :) ♥

b-rudarna i b-lunda ;) <3

mmmmmmm!

Publicerad 2010-05-31 16:15:36 i Allmänt

Kom precis hem från skolan , slutade klockan 2 men satt kvar till kvart i 3 med min lärare björn och jobbade med mitt krig, bangkok inbördes kriget blev det och det är ganska komplicerat!
jag och älsklingen gick till godis-ladan och handla lite gottis innan vi tog bussen hem, jag har precis dammsugit och nu ligger vi i sängen och skriver detta.

ikväll händer väl inte så mycket, kanske en cykeltur eller nått liknande :)

vii höres <3


haha såg inte de här i lördags när jag kolla på tv xD :D

Seeeg Deeeg!

Publicerad 2010-05-31 07:19:17 i Allmänt

Vaknade upp och fick för mig att jag hade tandläkartid klockan 7:40 idag och blev jätte stressad, men när mamma svara på smset om det var idag eller inte så var det tydligen i morgon, så ja jag har stressat i onödan som vanligt! Snart ska jag gå ner till bussen och åka till skolan och träffa mina underbara vänner och klasskamrater, idag har vi bilrejs, min och angiies snopp-bil kommer äga alla andra bilar!
efter skolan så måste jag nog sitta kvar på läxhjälpen lite och bli klar med mitt SO-arbete, och efter det så ska jag träffa älsklingen, någon dag ska jag och angiie rida,fixa låtar till klassresan och filmer som vi kan kolla på medans vi åker färja! också ska jag färga håret och köpa löshår , PÅ FREDAG TAR MIN ÄLSKADE BROR STUDENTEN!!!!!! mina kusiner kommer på torsdag!!!!!!! ♥

Det blir nog en toppen vecka och sista veckan med skolarbete också, ME LIKE!!! :D ♥

du är min, jag är din!

Publicerad 2010-05-31 00:02:07 i Allmänt

Twinkle Eyes in the Night, I find you,
My love, And I'll never let you go again







When the visions around you,
Bring tears to your eyes
And all that surround you,
Are secrets and lies
I'll be your strength,
I'll give you hope,
Keeping your faith when it's gone
The one you should call,
Was standing here all along..

And I will take

You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you

I've loved you forever,

In lifetimes before
And I promise you never...
Will you hurt anymore
I give you my word
I give you my heart
This is a battle we've won
And with this vow,
Forever has now begun...

Just close your eyes

Each loving day
I know this feeling won't go away
Till the day my life is through
This I promise you..
This I promise you..

Over and over I fall

When I hear you call
Without you in my life baby
I just wouldn't be living at all...

And I will take

You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you baby

Just close your eyes

Each loving day
I know this feeling won't go away
Every word I say is true
This I promise you

Every word I say is true

This I promise you
Ooh, I promise you...


för att du är den rätta!

Jag älskar dig idag,imorgon och för resten av mitt liv!


du&jag♥

Christopher Per Algot Hopp ♥ Fanny Katarina Eriksson

halv tolv

Publicerad 2010-05-30 23:30:02 i Allmänt

japp har precis kollat på lite film med bror och hans gulliga flickvän, riktigt trevligt tyckte jag, nog lite mindre trevligt tyckte dom, men någon gång måste man lida, efter en stund blev det riktigt varmt så vi tog en kvälls promenad i björnlunda, nu ligger jag i sängen och skriver med älsklingen på msn :)
sen blir det att sova, så natti :) <3

helgen!

Publicerad 2010-05-30 21:37:48 i Allmänt

Fredags: så var det bio med mamma vi såg "Sex And The City 2" riktigt rolig och bra, så åt vi god mat i stockholm också efter det så sov jag hos älsklingen.

Lördags:
Var det att hjälpa hopp's moster att flytta , det gick bra men var ganska trött efter de, vid typ 3 åkte jag hem och fixa iordning mig, sen åkte jag,lykke och våra kära mammor hem till ida och helen och hade lite middag och kolla på "eurovision song contest" och tyskland vann ju som nog alla vet, aja ingen höjdare det blir sommarplågan 2010, klockan 2 typ så gick jag hem sur och trött ensam i mörkret och somna direkt när jag kom hem.

Idag Söndag: vaknade upp , kändes som att jag var helt död, tog kvart i 11 tåget tillsammans med Ida och Sofie , hoppade av i järna och hela dagen har vi tagit det lugnt, bakat lite muffins och lagat någon äcklig pasta-sås, menmen, nu sitter jag vid min data och sassa pluggar och kunde inte gå ut, rorro skulle snart sova och lillan svarar inte! Kul!
imorgon skola guuuud vad jag längtar , eller inte..

aja vi kanske höres senare eller i morgon, puss!


bryggan och älsklingen har rakat av sig sitt hår!

vi gungade idag också :)

det går inge vidare!

Publicerad 2010-05-27 21:15:50 i Allmänt

Bloggen börjar försvinna från min hjärna mer och mer..
inte bra, men det jag har och säga att jag har badat två gånger iår, jag har varit sur hela veckan och har inte fått någe sommar jobb, i morgon blir det sex and the city med mamma :)
gick på läxhjälp idag , jag och erika åt kakor och det slutade med att alla och vår käre lärare björn skratta åt dumma blondiner, erika och johanna måste ju tagit åt sig lite ;)

är hos älsklingen nu ska nog hem till mig och såfa snart, angiie och jag har gjort klart våran snopp-bil och den rullar!!
jippie, bloggen kommer nog bli mer uppdaterad nr jag åker till pappa där vi har internet ! <3

måste springa till tv:en nu!!!

sorry

Publicerad 2010-05-25 14:02:48 i Allmänt

har inte haft internet på två dagar så jag har inte kunnat skriva, men har badat och grejer berättar mer i kväll när jag kan låna hopps data! :) <3

skynda!!

Publicerad 2010-05-23 19:40:34 i Allmänt

Måste fort skriva lite om dagen, det har dock inte hänt något mer att vi har spelat the sims och typ ätit , osso har vi sovit också.
Nu ska vi dra till min kära mor och sover där inatt, mys! i morgon har jag ingen aning om vad som händer men de är iallafall tråkig skola!

Vi höres i morgon puss <3

Jag gillar sol!

Publicerad 2010-05-22 21:26:53 i Allmänt

Medans jag vänta på älsklingen så satt jag ute på balkongen med Bror och hans kompis och prata lite :)
Sedan åt jag mumsig mat och lyssnade på musik , kvälls solen var hos oss och det var super mysigt, nu sitter jag hemma hos älsklingen som gav mig choklad när jag kom, hihi han är så gullig !

ikväll blir det lugnt, och INTE ensamt! me like! <3

Kanske höres senare eller i morgon. puss <3


dagens middag på balkongen

sol på balkongen :)

fick denna av älsklingen :D <33

Myser på balkongen!

Publicerad 2010-05-22 15:48:55 i Allmänt

har precis ätit upp min Magnum glass, mums, sitter i min nya klänning och älsklingen ringde för ett tag sen och kommer fram till stockholm klockan 7 så ikväll, så åker väl runt klockan 8 tills dess vet jag inte vad jag ska göra förutom att laga god middag till mig själv och lyssna på musik .

ja de är de som händer.
Jobbigt var de att rida i det här vädret , red först min älskade mollan sen direkt efter Ylona , det gick väl helt okej.
älskar min molly massa, vill aldrig lämna diig mumsan! <3

heejjs<3

Ensam!

Publicerad 2010-05-22 14:28:02 i Allmänt

nu är jag inte så ensam, sitter med nicklas och hans tjej i soffan medans mamma håller på att springa runt eftersom att hon ska supa ikväll, idag blir jag ensam och hoppas på att älskling hör av sig när dom kommer hem, så åker jag dit och kraamas.

vi höres senare :))) <3

inget planerat!

Publicerad 2010-05-21 12:10:50 i Allmänt

Ikväll händer ingenting om inte någon hör av sig såklart, måste sova ensam inatt us så tråkigt!
sitter i skolan och ska göra SO-arbete men det enda jag har i tanken just nu är glass, men vill inte ta slut på mina pengar :(( ennu ett problem!

höres <3

Ville inte gå upp!

Publicerad 2010-05-21 06:44:43 i Allmänt

När klockan ringde låg jag och tänkte om jag skulle få sovmorgon,somna om och missa bussen, men nej jag sket i det och gick upp, det blir utan smink idag så man kanske får lite färg i anstiktet, dagens klädsel blir enkel ett par knä-jeans och ett svart linne!
Om jag har internet hemma hos mamma sen så höres vi, kanske ska försöka ta lite bilder från denna sommardag och visa lite senare, vi får se ;)

Höres sen <3

Depp!

Publicerad 2010-05-20 22:42:30 i Allmänt

Japp just nu skriver jag överallt att jag är depp, och det är jag och vet inte varför , kanske för att älsklingen har åkt nu, men jag var ju med mina underbara vänner och kolla på Torkel I Knippa och åt popcorn hur kan man vara depp då? ja du det är frågan.
Ikväll så blir jag helt ensam, ska bara lägga mig i sängen höja till högst volymen på mobilen och leta upp alla deppiga låtar, visst låter det kul? Nej inte alls.
Imorgon ska jag till skolan som vanligt sen till stallet och det är ju kul men sen blir jag helt ensam eftersom att mamma jobbar natt och min bror kommer bara stänga in sig i sitt rum, har aldrig sovit utan någon när mamma har jobbat natt, läskigt!
Nu är jag trött så ska nog sova, blev glad när jag kolla hur många det var som hade kollat bloggen, mer än igår och det är ju toppen så tack för det alla, och hoppas ni fortsätter kolla, hihi! :)

natti <3

ingen rubrik!

Publicerad 2010-05-20 20:20:32 i Allmänt

japp as jobbigt var det att springa idag! jag och jossan kom vilse och sprang typ 2km extra, å vad varmt det var! efter det så åkte jag och angelica och åt pizza!! mums var det! sen hade vi i uppdrag att planera en fjällvandring så hamna jag i den stördaste gruppen xD
efter skolan så sålde vi fika och fick ihop ca 800kr. nu har jag precis ätit kyckling och så sitter jag och säger hejdå till hoppsi som åker till finland nu med klassen, miss him! <3

osso har jag inget att göra nu och resten av helgen............

kuul!

nej kvällen sluta bajs!

Godmorgon allesammans!

Publicerad 2010-05-20 07:11:43 i Allmänt

Som sagt så är det orienteringsdag idag, och jag orkar inte sminka mig till det eftersom att vi bara ska springa och svettas! efter det så kommer jag och ellinor stå vid ica och sälja fikabröd så glöm inte att komma och köpa då ^^
och min älskling åker på klassresa idag :(((( kommer sakna han! <3

vi höres ikväll, puss.

Har aldrig gjort det förr så nu kommer de!

Publicerad 2010-05-20 07:05:05 i Allmänt

- SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan än tungan ? -
nej tungan är snyggast

2. vara seriös än rolig ? - Rolig.

3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön men dricker inte mjölk

4. brinna upp eller drunkna ? - drunkna tror jag xD

5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar.



- RANDOM SHIT

1. är du kär i nån ? -
Ja!!!!! <3

2. sol eller måne ? - Sol

3. vinter eller höst ? - höst

4. vänster eller höger ? - höger

5. soligt eller regn ? - soligt

6. vaniljglass eller chokladglass ? - Vanilj :)


- OM DIG :

1. Hur mkt är klockan just nu ? -
07.02

2. Fullständiga namn ? - Fanny Katarina Eriksson

3. Vart vill du bo ? - typ i ett fint hus xD

4. Hur många barn vill du ha ? - Inge just nu


5. Vill du gifta dig ? - nja

6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Skär

7. Har du ätit sushi ? - Ja usss!

8. Lyssnar du på nu ? - Bilarna som åker förbi

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 2 tror jag


10. Humör ? - ganska seg



- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :

1. Kysst någon ? -
Ja :)


2. Sjungit ? - Ja


3. Blivit kramad ? - Ja


4. Känt dig fånig ? - Nej
5. Saknat någon ? - tror de
6. Dansat galet ? - Nej
7. Klippt håret ? - Nej.
8. Gråtit ? - Nej.
9. Ljugit ? -
Nej.
10. Haft sex - kanske ;)

Varm Cykeltur!

Publicerad 2010-05-19 21:17:38 i Allmänt

När älsklingen kom hem så kolla vi lite på tv och invänta pappa så vi kunde åka och handla, sen när han kom hem så orkade ingen gå så vi tog bilen 10meter till jarren och handla mums mat! Idag så var det jag som var kock och hoppsi fixade smeten till muffinsen. jag stekte kött och pommes i ugnen, duktiga jag! mumsigt varé! sedan sprang vi till jarren och köpte chips och när vi kom hem så spelade vi WII , och jag var såklart alltid bäst! efter det så tog vi en mysig cykelrunda ner till sjön och satt där en stund tills myggen blev för jobbiga, så vi cyklade hem, nu ska jag packa till den där j*vla orienteringsdagen i morgon! så puss hejjs <3


En Varm Dag!

Publicerad 2010-05-19 16:40:59 i Allmänt

Japp sov hos älsklingen inatt, och i morse hoppade jag på södertälje tåget från järna och åkte med mina kära klasskompisar och björn till Tingsrätten, såg 4 fall var av tre handlade om pensionärer som hade gjort massa saker.. hmm ja, det är väl dom som inte har så mycke att göra om dagarna så dom gör narkotikabrott och bedrägeri och massa, nej fy skäms, JAG och ELLINOR fick en freeenschiikörv av våran kära lärare BJÖRN !!
hihihih :)
när vi kom tillbaka till skolan så hade vi matcho fabriken , jag,hampus,tony och ellinor hade lite teater för klassen, vi var så himla duktiga, nu när jag kommit hem så sprang jag direkt in i duschen eftersom att det varit en riktigt varm dag och bussen hem var ennu varmare, och jag försöker hitta på vad jag ska baka tills i morgon när klassen ska stå och sälja, tror det blir muffins, jag och ellinor ska sälja klockan 4 vid ica i morgon så kom och köp!!!

Precis kommit ur duschen!

Publicerad 2010-05-18 14:16:29 i Allmänt

japp hade det jätte jobbigt på idrotten med erika alldeles nyss, orientering i skogen är aldrig kul och så är det så jävla varmt, angiie åkte hem , det var synd.. krya gumms<3
idag blir det rida och kanske vara med älsklingen får passa på eftersom att han åker på torsdag på klassresa.
aja höres sen :) <3

Vart tog solen vägen???

Publicerad 2010-05-18 07:01:22 i Allmänt

Jaha vakna upp för en stund sen och ingen sol ute, då blir man ju lite ledsen i ögat..
älsklingen åkte typ kvart i sex och jag som egentligen skulle gått upp då somnade om.
Aja nu sitter jag och försöker trycka i mig frukost för att sen dra ner till bussen.
efter skolan blir det stallet sen plugga.

så vi höres sen <3

nu är det sovdags!

Publicerad 2010-05-17 22:50:47 i Allmänt

Jag och poppsi var precis ute och tog luft eftersom att det va så jävla varmt i mitt rum och där träffa vi på två små igelkottar som skrämde skiten ur oss..
Ja Plugga skulle man gjort idag men icke.. aja blir väl att plugga lite på bussen i morgon bitti!
Men nu ska vi såfa. höres i morgon.

puss <3
och hoppas att jag och Filippa klarar provet i morgon, önska oss lycka till !!! <3

Tillbaka!

Publicerad 2010-05-17 16:58:32 i Allmänt

Haha heejs igen nu har jag hämtat mina saker och som tur var så satt ju det gulliga paret erik och molly på bussen så jag hade några att reta, älsklingen ligger bakom mig i våran ny bäddade säng och väntar dels på att jag ska bli klar och på att pappa ska komma hem och göra mat.


Dagens klädsel:

och skinnjacka såklart ;)

Allt klar't !

Publicerad 2010-05-17 15:32:07 i Allmänt

Har varit en riktig hemmafru sen jag kom hem från skolan, jag har städat, diskat och puttsat, bytt sängkläder och bakat en kladdkaka, den får min kära familj och älsklingen smaka på efter maten :)
kvart i 4 ska jag till gnesta igen och hämta saker hos mamma och möta älsklingen.

så vi hörs nog senare :) puss <3

Tjenixen!

Publicerad 2010-05-16 21:27:20 i Allmänt

Idag så har jag och älsklingen sovit typ hela dagen efter det så åkte jag till stallet och red mollan som var helt okej idag, men hon kan bättre :P
Inte hänt så mycke så vet inte vad jag ska skriva, i morgon har jag tandläkartid klockan 7:40 efter de skolan och efter det läxhjälp.. hmm en hel dag i skolan inte kul men om man vill ha hyffsat bra betyg och inte kan plugga hemma för då fastnar man här framför datan så måste man..

ha en bra kväll. puss <3

Nu är det sommar!

Publicerad 2010-05-15 17:32:55 i Allmänt

Usch så skönt väder det har varit hela dagen, och jag gillar't!
var i stallet och tog en sväng på ponnien och hon höll på att slänga av mig när hon fick syn på en orm och jag höll på att spy för jag hatar ormar, efter det fick jag skjuts av pappa till järna, angiie och kim va med en stund, sen drog dom, jag och hopp bar hem sakerna från hans klass loppis sen hann jag spela lite the sims medans han var och tog sig en dusch, sedan blev det första cykel turen för iår upp till norrtuna till hans mamma och åt middag. Dagen har varit bra, och jag hoppas kvällen blir lika så :)

puss :D <3

mysig kväll!

Publicerad 2010-05-14 22:45:43 i Allmänt

just nu ligger jag i sängen med en hel mysig kille, haha ja undra vem de kan va ;) min älskling så klart :P
vi har precis varit och ätit popcorn ute i björnlunda och bara suttit och pratat, me like.
nu ska vi sova och i morgon blire stallet! <3
puss <3

sååås

Publicerad 2010-05-14 12:47:05 i Allmänt

Kom hem från älsklingen för en halv timme sen , han och hans klass skulle ha någon loppis hela dagen så jag åkte hem, men snart ska jag till stallet och sen åka till dressyrtävlingen och hälsa på mammsen och sedan vidare hem till björnlunda till pappsen och visa mina nya kläder jag köpt för hans pengar (a) hihi .


Nya kläderna dåe :):):)
riktigt nöjd :D <3

Ny kläder till garderoben!

Publicerad 2010-05-13 18:25:35 i Allmänt

Idag har jag och mamma varit i stockholm och köpt skol-avslutnings klänning från Gina Tricot och balskor från Din Sko, och jag köpte ett armband till balen Från Cubus,sommarshorts från cubus,ett linne från HM,svarta tajts Från Giona Tricot. Och lite smink Från HM. Riktigt nöjd precis vad jag behövde dels kläder men också en dag bara jag och mammsen.

Den blev det till avslutningen, snyggare på må jag säga :)
Från Gina Tricot :)


Super bra dag!

Publicerad 2010-05-11 18:56:26 i Allmänt

Sitter här med älskling , angiie och nykomlingen Alex Karlsson. Det blir en lugn kväll.
Jag och angiie red en sväng idag också , super mysigt! men jag måste ju säga att hon är lite svag.
Ja inte så mycket mer jag kan säga menmen :)

hejss <3

Min ponnie är bäst!

Publicerad 2010-05-10 20:04:58 i Allmänt

Skolan var bra, men var trött typ hela tiden, efter att vi slutat så satt jag på läxhjälp i 45 minuter sen var det bara att dra sig till stallet och sussie tog kort när jag red, Mollan gick jätte fint fast hon bara gått på banan 1-2 gånger sen hon blev frisk !
Nu är jag hemma hos älskling och jag har precis klippt hans hår lite, haha lite kortare är de nu iallafall, så blir det att sova här i natt och i morgon ska jag och angelica rida, mysigt! <3


Mollan <3

Min finaste! <3


Hejjs <3

Helt okej dag!

Publicerad 2010-05-09 19:43:46 i Allmänt

ja dagen har varit helt okej bara en aning trött sen går dagen eller sen natten, jag träffa mormor och morfar en stund sen skjutsa dom mig till älsklingen och vi har spelat the sims hela dagen och ätit god mat.
Ska åka hem klockan tio och sova och i morgon är det skola :(:(

aja hejsdåsis :D <3

o helvete!

Publicerad 2010-05-09 09:27:45 i Allmänt

shit vad trött jag är!!!!
tjejerna ligger och sover i sängen och jag sitter uppe min buss hem går om en halvtimme, riktigt skönt att man sov bra iallafall fast vi var 4 pers på en säng..
sassa reta sönder mig igår typ klockan 5 på natten/morgonen och ville verkligen att vi inte skulle sova, men tillslut när vi inte brydde sig om henne så somna hos så sött! Kommer inte bli en bra dag jag har bara fått typ 4-5 timmars sömn och inte min skönhetssömn!!!

idag blir de att vara med älsklingen och mormor o morfar kommer till G-Town!

vi höres, kyssar! <3

Hej snyggingar!

Publicerad 2010-05-09 00:47:44 i Allmänt

ligger på golvet och lyssnar på westlife med brudarna, sassa har lockat mitt hår och så har jag glasögon så nu ser jag ut som min mamma, hha me like! naaat! :D
blir väl uppe hela natten!

puss <3

Brudarna !

Publicerad 2010-05-08 17:07:29 i Allmänt

Är hemma hos lillan med sassa och Rorro :D
mysig dag/kväll kommer det bli med pizza och chips, bra musik och bara massa skit snack! me like!
Ha en bra kväll alla för det ska jag!

kyssar <3

Älskar er!

Publicerad 2010-05-07 21:19:36 i Allmänt

Älskar er så enormt mycke! <3
Mamma och Pappa ni är bäst!


Mannen i mitt liv!

Publicerad 2010-05-07 20:40:43 i Allmänt

Har aldrig riktigt skrivit om honom, har bara skrivit att jag är med honom.

Han är den som får mig att le när jag är ledsen, han finns alltid där för mig och jag vet att vad som en händer så kommer han alltid finnas där för mig, snart har det gått 15 underbara månader och i augusti är det stor firande för då har vi varit tsm i 1½ år! alla dessa månader har varit dom bästa, tillsammans har vi delat glädje och sorg och det kommer vi fortsätta med resten av livet, han var den pussel bit i mitt liv som fattades, han var den där lilla svart luckan i mitt hjärta, han var den lilla tanke bubblan i huvudet som inte visste vem den drömde om , men nu vet jag, det är han som är min tanke det är han som är mitt hjärta det är han som är mitt liv, och aldrig någonsin har jag älskat någon som jag älskar honom, han är äkta, han är speciell, han är mannen i mitt liv!



Livet Suger!

Publicerad 2010-05-07 10:32:05 i Allmänt

Vilken hemsk dag och den har ju knappt börjat!
Är sursursur och ännu surare!
Haaatar skola och NP i franska så j*vla hårt!!!!!!!!!!!!!!!!

HEJDÅ!

Nu ska jag mysa med min kära fru!

Publicerad 2010-05-06 23:38:04 i Allmänt

Haha och det får inte ni det är bara vi här hemma med porrbelysning och låst dörr så försök inte ta er in ;)
Aja mysig kväll med popcorn och konstiga danser till musik.
puuuuuuss
nu är jag trött så ska såååfa snart :):))::) <3

Livet Duger!

Publicerad 2010-05-06 20:59:04 i Allmänt

Ja skolan var riktigt typ god? xD
På HK:n så gjorde jag Erika , Molly och Filippa värsta goooda maten, det var fläskfile inlindat i bacon skivor, och potatis med rotfrukter in i ugnen och god vitlölkssås, us så gott de var! och till lunch fick vi Tacos!!
Eftersom att vi hade så lång lunch rast så jobbade jag och angiie in SOLen inne hos lotta så vi slutade klockan 2 sedan var det till tälje och träffa folk en riktigt trevlig dag och FISKEN!!! fan va rädd jag blev han kom bakom mig och kramade mig och sen upptäckte han att jag inte var den som han trodde jag var!! haha fan va rädd jag blev, jag tog kvart i 7 tåget hem och drog mig hemmåt till pappa och hämta saker sen vidare till gnesta och här ska min natt tillbringas med angiie , ska hämta henne på station om typ en kvart sen hem till henne och packa för att hon ska till sin mamma i morgon, sen hem till mig och såfa, mes med min bästa angiie hela dagen! ME LIKE!!

Ha en bra kväll bloggisar!!

puuuuuss<3

Heeej!

Publicerad 2010-05-06 06:25:15 i Allmänt

förlåt för att jag inte blogga igår, hade NP i biologi och det kändes riktigt bra, jag är filippa kommer äga på det där!
Efter skolan åkte jag och mamma ut till stallet och så tog vi en sväng på Ylona och Mumsan, gick rikitgt bra!
Efter stallet kom hoppsi till gnesta och vi åkte vidare till pappa :)
Och såklart sov han här hos mig, thihi ! Älskar min hoppsi! :)
Idag blir det tälje med angelica, har ju inte träffat henne på ett tag jag hoppas de händer mer än att bara sitta på centralen, men vi får se!!

JUSTE! GRATTIS FILIPPA!! XD YOU MADE IT!!!!


Kyssar!! <3


Mamma och min ponnie!! <3

Laddad!

Publicerad 2010-05-04 21:53:29 i Allmänt

Juste hihi. glömde ju skriva att jag har laddat för fullt med gottis till Np i morgon jag har godis, burn och fanta. haha nyttiga Fanny är igång, nu ska jag borsta tänderna och ta fram vilka kläder jag ska ha i morgon. och sminket är som tuuur redan borta eftersom jag fick duscha hos hoppsi, vilken lycka, hade inte orkat tvätta bort de nu, aja nu drar jag bara ut på tiden, och us så ont i ryggen jag har.

ska sova NU hhih puss! :D

ÄLSKAR MIN HOPPSISTUDDSI MASSA!!

Som alla andra dagar!

Publicerad 2010-05-04 21:48:03 i Allmänt

Ja dagen har vart som vilken som hellst, men endå lixom speciell.
Va såklart med min älskling idag och vi gjorde choklad bollar, men jag tvinga mig själv att inte sova där, behöver min skönhets sömn i min "prinsess" säng innan NP i morgon, nej men faktiskt jag sitter och kollar runt på lite billiga och bra sängar men sökningen går inte så bra.
Och nu är jag bara för trött så ska sova nu, och ringa älsklingen för annars kommer jag inte kunna sova.
Nej usch så ont jag får i ryggen av att sitta vid min data, bordet är så lågt!!

FILIPPA OCH MOLLY uppdatera mera, jag är ju inne helatiden och letar efter nya saker att läsa om!! :D

aja natti, puss!!

Slutar tidigt!

Publicerad 2010-05-04 12:59:22 i Allmänt

ÅÅÅÅÅ va sköönt, slutar 20 i 2 idag , för lärarna har typ sagt fel saker, haha .
Vad bra då tar jag halv 3 tåget till järna och är med älsklingen!
Det blir nog en lugn dag , och jag är jätte glad för att vi slutar tidigt hihi!

hejss <3333

Helt okej dag!

Publicerad 2010-05-03 20:49:23 i Allmänt

Älskar måndagar!
Eller assa inte för att det är skola men för att det är lugnt i skolan !
På bilden var det film, sen var det slöjd , typ helt okej, sedan var det svenska och efter det var de SUPER god mat, potatisgratäng med kyckling filé! Me like!!
Sen var det roliga lektioner med klara när vi jobba med sexual kunskap!
Efter skolan så kom älsklingen och ja vi har inte gjort mycket alls idag, typ sovit.

Och Molly gumman hoppas det gått bra idag!! :D <3

hejss <33

MorrnMorrn !!

Publicerad 2010-05-03 07:16:07 i Allmänt

Seg morgon , klockan ställdes om hela tiden till lite senare än vad jag skulle gått upp men det var skönt att såfa lite! somnade typ direkt efter att jag hade stängt av datan igår, riktigt skönt att slippa vrida och vända innan man kan somna! Ibland så hatar jag datan, för den drar sig till mig och slänger bort läxorna, som måste bli klara till idag egentligen!! Aja får ta lite skit i skolan, sånt är livet!
Klockan är ju bara kvart över och nu när man är vaken går tiden så sakta ,
min buss går inte förens typ 5 över halv -.-
Idag kommer hopp hit och vi ska lägga in alla mina saker från hans hårddisk till min data , och vi får hoppas på att han sover här med mig också, annars blir det så ensamt!
Imorgon blir det rida med angiie :D <3

Vi höres , Kyssar! <3

Jag älskar håret!

Publicerad 2010-05-02 22:16:31 i Allmänt

Egentligen vill jag inte ha uppsättning på balen, jag vill bara ha långt lockigt hår men frisyren på bilden var himmla fiin!!
Skulle egentligen plugga när jag kom hem från älsklingen men det blev facebook och bdb istället.. typiskt mig..
ska ta fram kläder till i morgon och sen såfa :)


godnatt vi höres :) <33

Bra dag!

Publicerad 2010-05-02 18:59:40 i Allmänt

Vakna tidigt, hem till mamma och bta om och sedan var det rida med sussie, hästarna var hel spända men det gick bra, min ponnie är bäst :):)
Sen hem till älsklingen och äta jätte god mat!
och såklart har vi spelat The sims typ hela tidan, hihi.
Imorgon skola... tisdag franska prov och onsdag NP i No :/
Bilder från plojfotot kommer nu inte så många , orkar inte lägga ut alla ^^

puss <33

Nördarna <3

Afro Broes!!

Bebis och leksaken xD

Tolga och Bögen xD

Tantaloran :)

Vet inte riktigt vad dom va men Sacke hade himmla snyggt hår! :O

Djuren :D

Älskling och jag <3

Pyamas Kanin? :D

Brudparet! <3

Haha snyggaste oss (a) <3

Vi + klara! <3 och rikard :P

Korvstroganoff

Publicerad 2010-05-01 22:19:16 i Allmänt

Ja rubriken har inget med dagen att göra , hehe xD
har varit i stallet och fixat allt, sen kom jag och älsklingen hem till min far och pappa skratta åt hoppsis hår, hahaha :D Jag och pappa prata om saker till balen och allt verkar vara planerat och klart, och så har vi kollat på Road Trip riktigt rolig film må ja säga :)
jag längtar till massa datum!!!
5/6 Gnestadagen ( en lugn dag )
6/6 gotland med klassen<3
9/6 Balen <3
11/6 HEJDÅ FREJASKOLAN!!!
12/6 jag och älsklingen ska bo ute vid långsjön och bada och mysa med hundar! <3
14/8 1½ år med underbaraste älsklingen!!
21/9 2012 18 ÅR!! :D <3

Seg Morgon!

Publicerad 2010-05-01 11:04:56 i Allmänt

Ja.. vaknade jätte tidigt, åt frukost och sen blev det the sims :D
sen kolla vi på Vampire Diaries!!!! älskar deeen serien!
Snart går bussen till gnesta och då ska jag ut till stallet, och sedan hem till min älskade far!
Går dagen var lugn, det blev ingen brasa eftersom ludde kom senare än tänkt så vi gick och la oss typ klockan elva efter allt the sims spelande! skööön dag :)

kysssssar! <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela